Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30600

Steenworp-ID
30600
Op de markt sinds
Straat
Zwartendijk
Nummer
25
Toevoeging
A
Postcode
2681LN
Vestigingsplaats
Monster

of

Kantoor (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
100 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Geen OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 129 per jaar
Totaalprijs
€ 12.900 per jaar
Servicekosten per m²
€ 30 per jaar
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Parkeerplaatsen
4
Prijs per parkeerplaats
€ 1.200
Aanbieders
Rijnpoort Makelaars
mail: info@rijnpoort.nl
tel: 0174-294652
Opmerkingen

Zeer representatieve kantoorruimte gelegen in het markante pand van Wubben Bauer. In dit markante pand is nog 100 m² eigen kantoorruimte, inclusief aparte spreekkamer en 4 vaste parkeerplaatsen beschikbaar. De sfeervolle entree, hal en moderne pantry en sanitaire groep worden gedeeld met Wubben Bauer.
Servicekosten: € 3.000,- per jaar. Hieronder vallen gebruik gas, water en elektra, schoonmaak algemene ruimtes zoals toilet, keuken en entree alsmede gebruik van alarm. Hierbij buiten valt internet.
Huurtermijn in overleg.