Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30601

Steenworp-ID
30601
Op de markt sinds
Straat
Leeuwenstein
Nummer
3
Postcode
2627AM
Vestigingsplaats
Delft

of

Detailhandel (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
700 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Winkelcentrum
Leeuwenstein (Delft)
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Energielabel
D
Prijs per m²
€ 130 per jaar
Totaalprijs
€ 91.000 per jaar
Servicekosten per m²
€ 5 per jaar
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Jansen Nadorp Weatherall
mail: info@jnwmakelaars.nl
tel: 070-3307350
Opmerkingen

Grootschalige winkelruimte, gelegen op de Delftse Huis & Tuin & Keukenboulevard Leeuw & Stein nabij het centrum van Delft. De Delftse Huis & Tuin & Keukenboulevard Leeuw & Stein is gelegen aan het Rijn-Schiekanaal te Delft. De woonboulevard heeft een oppervlakte van 25.000 m2 en bevat 20 units. Op Leeuw & Stein zijn diverse winkelbedrijven gevestigd, waaronder Beter Bed, Roobol, Jysk, Kwantum, Carpet Right, Leen Bakker, Grando Keukens en Gamma. Tevens is er een vestiging van Basic Fit te vinden. De units zijn bestemd voor de detailhandel op het gebied van bouwmaterialen, keukens, sanitair, meubelen, woning-inrichtingsartikelen en vloerbedekking. Deze unit is een zelfstandige winkelruimte en secundaire ruimte, gelegen op de begane grond. Frontbreedte 15 meter, welstandsklasse A 2.
Oplevering in casco staat, inclusief:
- toiletgroep;
- eigen nutsvoorzieningen tot in de meterkast;
- een aansluitpunt op de centrale brandmeld-installatie;
- CV-installatie;
- brandslanghaspels en brandmelders;
- de vloerbelasting van de betonnen vloer zonder zogenaamde puntbelasting op de begane grond is 10 kN/m²;
- de hoogte tot bouwkundig plafond 500 cm.
Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen op het eigen parkeerterrein beschikbaar. Woonboulevard Leeuw & Stein beschikt totaal over 450 gratis parkeerplaatsen en rekken voor 150 fietsen.
Huurder is verplicht gevelreclame aan te brengen conform het door verhuurder opgestelde reglement en de eisen en wensen van de gemeente Delft.
Huurder dient zich te houden aan het door verhuurder opgestelde reglement ten aanzien van de aanvoer van goederen.
Huurder is verplicht een brandmeldinstallatie in het gehuurde aan te brengen en deze aan te sluiten op de centrale brandmeldinstallatie.
Energielabel D - 1,37

Google Maps statische kaart