Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30614

Steenworp-ID
30614
Op de markt sinds
Straat
Molenstraat
Nummer
2
Toevoeging
- 4
Postcode
2242HT
Vestigingsplaats
Wassenaar

of

Detailhandel (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
300 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Winkelcentrum
Wassenaar Centrum (Wassenaar)
Bereikbaarheid
Geen OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Energielabel
E
Prijs per m²
€ 220 per jaar
Totaalprijs
€ 65.940 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Reibestein en Partners Bedrijfshuisvesting
mail: onno@reibestein.nl
tel: 070-3319799
Opmerkingen

Het betreft hier een representatieve turn-key hoekwinkelruimte gelegen op hoek van de Molenstraat en de Langstraat, de hoofdwinkelstraat van Wassenaar. Het beschikbare oppervlak is verdeeld over de winkelruimte op de begane grond en de kantoor opslagruimte op de verdieping. De onderhavige hoekwinkelruimte is aan de ene zijde begrenst door Douglas parfumerie en aan de andere zijde door Blokker. Welstandsklasse A 2.
Frontbreedte:
Molenstraat zijde: 15 meter front.
Langstraat zijde: 8 meter front.
Oplevering: uitgangspunt bij verhuur is een casco verhuur, doch mede door voorgaande huurder(s) zijn de navolgende voorziening in het gehuurde aangebracht: de volledige afwerking van voorgaande gebruiker (Bins Mode). Onderhoud en/of vervanging van deze ‘om niet’ ter beschikking gestelde zaken zijn voor rekening van huurder. Bij het einde van de huur dient het gehuurde in de staat te worden opgeleverd waarin het bij aanvang verkeerde, tenzij anders door partijen schriftelijk is overeengekomen.