Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30617

Steenworp-ID
30617
Op de markt sinds
Straat
Oude Delft
Nummer
197
Toevoeging
*
Naam object / bouwdeel
begane grond
Postcode
2611HD
Vestigingsplaats
Delft

of

Kantoor (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
7 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Dorrit Steens Bedrijfshuisvesting
mail: dorritsteens@outlook.com
Opmerkingen

Op de Oude Delft 197 in Delft komt er een werkplek beschikbaar in een charmant en prachtig rijksmonumentaal pand. Eén van de huidige huurders is aan een eigen ruimte toe in verband met groei van haar bedrijf, en met pijn in haar hart maakt zij binnenkort haar kast, bureau en stoel vrij voor een nieuwe ondernemer.
Huidige huurders bieden een prettig verblijf in een bijzonder karaktervol en prachtige lichte kantoorruimte van 40 m², daarnaast is er medegebruik van de ingerichte spreekkamer van 20 m² en de ruime keuken.
Dit pand, gebouwd als stadspaleis, ligt aan de voet van de Oude Jan en biedt een prachtig uitzicht op de historische Oude Delft, de gracht. Centraal ten opzichte van de parkeergelegenheid en het OV.
De sfeervolle kantoorkamer heeft vier werkplekken, een prachtige oude vloer van eiken robuuste, veel planten en een geornamenteerd stuukplafond.
De kosten bedragen € 4.200,- op jaarbasis, incl. voorschot warmtegebruik, energie, glazenwasser etc.