Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30628

Steenworp-ID
30628
Op de markt sinds
Straat
Turfschipper
Nummer
51
Toevoeging
- 53
Naam object / bouwdeel
1e verdieping
Postcode
2292JC
Vestigingsplaats
Wateringen

of

Kantoor (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
750 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bedrijventerrein
Wateringse Veld (Wateringen)
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 159 per jaar
Totaalprijs
€ 119.400 per jaar
Servicekosten per m²
€ 8 per jaar
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Ja
Parkeerplaatsen
13
Aanbieders
Batenburg Bedrijfshuisvesting
mail: info@batenburg-bhv.nl
tel: 0174-282555
Opmerkingen

Moderne kantoorruimte op de eerste verdieping op een uitstekende zichtlocatie op bedrijventerrein ‘’Wateringse Veld’’ in Het betreft een recent gerenoveerde kantoorruimte. Via de representatieve entree met vide aan de voorzijde van het object betreedt u via een trapopgang de kantoorruimte. De entree is voorzien van brievenbus, lift en verwarming door middel van radiatoren. De kantoorruimte is recent gerenoveerd en van alle gemakken voorzien. Hierdoor heeft de kantoorruimte een frisse en moderne uitstraling gekregen. Er is onder meer een representatieve ontvangstruimte met huiselijke sfeer gecreëerd die tevens is voorzien van een luxe keuken. Na de renovatie is deze gehele etage voorzien van nieuw meubilair. Dit meubilair is ter overname of kan ook mee gehuurd worden voor een nader te bepalen bedrag.
Indeling:
1e verdieping: 750 m² kantoorruimte
Oplevering inclusief:
- deels vloerbedekking, deels PVC vloer;
- toiletten;
- systeemplafond;
- zonwerende/ isolerende beglazing;
- verwarming d.m.v. radiatoren;
- alarmsysteem;
- kabelgoten voorzien van data- en elektra;
- complete keuken.
De begane grondvloer is voorzien van eigen nutsvoorzieningen en internetaansluitingen. Huurder is zelf verantwoordelijk voor de contracten voor deze voorzieningen.

Brochures
Google Maps statische kaart