Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30633

Steenworp-ID
30633
Op de markt sinds
Straat
Riouwstraat
Nummer
139
Naam object / bouwdeel
2e verdieping
Postcode
2585HP
Stadsdeel
Centrum (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Kantoor (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
160 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 188 per jaar
Totaalprijs
€ 30.000 per jaar
Servicekosten type
Nader te bepalen
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Homerun Makelaars
mail: info@homerun.nl
tel: 070-3685092
Opmerkingen

Zeer verzorgde dubbele tweede verdieping op zeer goede locatie, middenin de Archipel. Net om de hoek van de Bankastraat en uitvalswegen. Twee prachtige klassieke herenhuizen naast elkaar, waarbij beide tweede etages (intern) zijn doorgebroken. Hierdoor veel extra meters op gelijke vloer. Riant terras aan de achterzijde!
Indeling: entree op straatniveau, trap naar de tweede verdieping (tevens lift beschikbaar). Overloop, meerdere werkkamers, bespreekkamers, pantry en toilet.
Wordt geheel leeg opgeleverd.

Google Maps statische kaart