Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30636

Steenworp-ID
30636
Op de markt sinds
Straat
Ampereweg
Nummer
12
Postcode
2627BG
Vestigingsplaats
Delft

of

Bedrijfsruimte (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
750 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bedrijventerrein
Schieoevers Zuid (Delft)
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Servicekosten type
Niet van toepassing
Verkoopprijs
€ 510.000
Verkooptype
Kosten Koper
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Ja
Parkeerplaatsen
4
Aanbieders
Björnd Makelaardij
mail: info@bjornd.nl
tel: 015-2135139
Opmerkingen

Moderne en representatieve bedrijfsruimte van met eigen parkeerplaatsen, bestaande uit bedrijfshal/ruimte met kantoorruimte. De begane grond heeft een kleine bedrijfsruimte van meer dan 4 meter hoog aan de voorzijde van het pand, aan de achterzijde zijn er etages ingebouwd met een lagere hoogte zodat er veel werk en opslagruimte is ontstaan, voor de meubelstoffeerder welke er momenteel is gevestigd. Deze gaat afschalen i.v.m. bereiken pensioenleeftijd. Er is een showroom, toiletgroep, kantoorruimte en werkplaatsen. Een modern pand, voorzien van royale overhead-deur en moderne c.v. installatie.
Er zijn 4 eigen parkeerplaatsen en ook nog diverse plekken op het gezamenlijke terrein.
Oplevering in huidige staat.

Brochures