Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30637

Steenworp-ID
30637
Op de markt sinds
Straat
Wassenaarseweg
Nummer
24
Naam object / bouwdeel
begane grond
Postcode
2596CH
Stadsdeel
Haagse Hout (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Kantoor (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
70 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 257 per jaar
Totaalprijs
€ 18.000 per jaar
Servicekosten type
Nader te bepalen
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Hulshof Makelaars
mail: info@hulshof.nl
tel: 070-3817181
Opmerkingen

Het betreft een kantoorruimte op de begane grond met toegang tot het terras / achtertuin, gelegen aan het autoluwe deel van de Wassenaarseweg. De indeling is als volgt: entree, hal voorkamer, achterkamer welke middels een kamer en suite kunnen worden afgescheiden. De pantry bevindt zich in de zijkamer dat tevens als derde kantoorkamer kan worden ingericht. Alle vertrekken zijn voorzien van houten vloeren, de plafonds gestuukt met sierlijsten.