Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30641

Steenworp-ID
30641
Op de markt sinds
Straat
Staalweg
Nummer
1
Naam object / bouwdeel
'De Staal'
Postcode
2612KK
Vestigingsplaats
Delft

of

Kantoor (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
250 m²
Deelverhuur
Ja
Minimale deelverhuur (m²)
20 m²
Bedrijfsverzamelgebouw
Ja
Bedrijventerrein
Delftse Poort West - (K) (Delft)
Bereikbaarheid
Geen OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
OAK Management
mail: post@oakmanagement.nl
tel: 070-8008222
Opmerkingen

Meerdere betaalbare kantoorunits aan in ‘De Staal’. Het voormalig gemeentekantoor ligt vlakbij de Ikea en op 10 minuten wandelen van het oude centrum van Delft.
Op dit moment zijn er al meerdere bedrijven en zzp’ers die gebruik maken van dit gebouw. Er zijn nog ruimten beschikbaar van 20 tot 800 m². Voor ondernemers die zich in dit gebouw vestigen zijn er gratis parkeerplaatsen beschikbaar op het binnenterrein.
Huurprijs op aanvraag.

Google Maps statische kaart