Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30644

Steenworp-ID
30644
Op de markt sinds
Straat
Honderdland
Postcode
2676ND
Vestigingsplaats
Maasdijk

of

Bedrijfsruimte (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
5.388 m²
Deelverhuur
Nee

en

Kantoor

Beschikbare oppervlakte
569 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bedrijventerrein
Honderdland Fase 2 (Maasdijk)
Bereikbaarheid
Geen OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Milieucategorie
3
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Batenburg Bedrijfshuisvesting
mail: info@batenburg-bhv.nl
tel: 0174-282555
Opmerkingen

In het vierde kwartaal van 2021 zal er op Businesspark Honderdland Fase 2 een grootschalig bedrijfscomplex opgeleverd worden direct aan de hoofdas. Het betreft het nieuwe onderkomen van Stolze Installatietechniek. De achterzijde van het complex, ruim 5.388 m² vloeroppervlak zal beschikbaar komen voor verhuur. Het complex wordt ontwikkeld ter plaatse van fase 2B, alwaar Loqics, PB Tec, Freightline, Cool Control 4 en Coöperatie Door eveneens zijn ontwikkeld, dan wel worden ontwikkeld. De directe buren zijn daarmee zowel actief in de AGF branche als de technische branche.
De totale voetprint van het object behelst een oppervlakte van in totaal 11.276 m2 en zal worden gesplitst in 2 zelfstandige bedrijfsruimtes. De voorzijde zal door de eigenaar zelf betrokken worden, terwijl de achterzijde beschikbaar komt voor verhuur. Het object is vanuit ontwerpdoeleinden uitermate geschikt voor opslag- en/of productiedoeleinden. In samenspraak met een potentiële kandidaat staat de ontwikkelaar ervoor open om de mogelijkheden te onderzoeken om voorzieningen te treffen zodat het ook aangewend kan worden als AGF-locatie. Denk hierbij aan verpakkings- en/of transport gerelateerde activiteiten.
Aan de achterzijde van het object wordt een hellingbaan gerealiseerd, waardoor het parkeerdek met in totaal 175 parkeerplaatsen bereikt kan worden. Het aantal parkeerplaatsen voor het voor verhuur beschikbare deel zal in een later stadium tussen partijen worden vastgesteld. Het parkeerdek beschikt echter over ruim voldoende parkeervoorzieningen.
Aan de voorzijde van het object wordt een betonnen verdiepingsvloer gerealiseerd met een totale oppervlakte van 569 m². De verdiepingsvloer kan zowel worden gebruikt voor extra opslagdoeleinden of kan ook deels/volledig ingericht worden als hoogwaardige kantoorruimte. De verhuurder staat ervoor open om in overleg te treden om de mogelijkheden te bespreken/onderzoeken hoe deze verdiepingsvloer het beste naar wens ingevuld kan worden. Uitgangspunt is dat de verdiepingsvloer als betonnen afgesmeerde vloer wordt opgeleverd voor lichte opslagdoeleinden.
Oplevering:
- Een laadkuil met van 4 loading docks voorzien van stootbumpers;
- Elektrische overheaddeur op maaiveldniveau;
- Een geschatte vrije hoogte van 13,0 meter;
- Een maximale vloerbelasting van 2.000 kg/m²;
- Vloerverwarming;
- Centrale brandmeld- en ontruimingsinstallatie en brandslanghaspels overeenkomstig bouwbesluit;
- Voldoende (kracht)stroomaansluitingen;
- LED-verlichting;
- Gedeeltelijke opwekking stroom d.m.v. zonnepanelen.
Het pand wordt naar verwachting in het vierde kwartaal van 2021 opgeleverd.
Conform vigerend bestemmingsplan ‘Honderdland Fase II’ is op de locatie bedrijvigheid tot en met categorie 3.2 toegestaan.
De huurprijs van het object is n.o.t.k. en is mede gebaseerd op het opleveringsniveau. Uitgangspunt is een huurprijs van € 75,- per m² per jaar voor de bedrijfsruimte, al is dit mede afhankelijk van de voorzieningen.
Huurtermijnen zijn in overleg met de eigenaar.

Brochures