Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30647

Steenworp-ID
30647
Op de markt sinds
Straat
Fonteynenburghlaan
Nummer
1
Toevoeging
A
Naam object / bouwdeel
Brugwachtershuisje
Postcode
2275CX
Vestigingsplaats
Voorburg

of

Kantoor (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
21 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 171 per jaar
Totaalprijs
€ 3.600 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Villex
mail: info@villex.nl
tel: 0180-532000
Opmerkingen

Kantoorruimte in het Brugwachtershuisje Oude Tolbrug in Voorburg. Op zoek naar een werkruimte die net zo uniek is als jouw onderneming? Dit bijzondere brugwachtershuisje van de Oude Tolbrug staat langs de Vliet aan de Fonteynenburghlaan in Voorburg en is naar verwachting vanaf zomer 2020 te huur.
Oplevering:
- Geweldig uitzicht op het water;
- Een eigen terras;
- Een werkruimte op het straatniveau;
- Een kelder van 10 m²;
- Eigen sanitaire voorzieningen
- Warm water via boiler
Is dit voor jou de perfecte werkruimte? Meld je aan via www.villex.nl/aanmelden. Geef daarbij aan welke mooie nieuwe invulling je voor het huisje hebt. We vinden het belangrijk dat het nieuwe gebruik een positieve uitstraling op de omgeving heeft.
Uit de aanmeldingen selecteren vertegenwoordigers van Villex, Provincie Zuid-Holland en Stichting Brugwachtershuisjes de meest passende kandidaat.