Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30653

Steenworp-ID
30653
Op de markt sinds
Straat
St. Jacobstraat
Nummer
135
Toevoeging
- 139
Postcode
2512AN
Stadsdeel
Centrum (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Kantoor (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
167 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 135 per jaar
Totaalprijs
€ 22.500 per jaar
Servicekosten type
Nader te bepalen
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Staedion Makelaardij
mail: bog@staedion.nl
tel: 088-2423000
Opmerkingen

Zoekt u een kantoorruimte in het hart van het centrum van Den Haag die goed te bereiken is en zó te betrekken? Bekijkt u deze ruimte aan de Sint Jacobstraat! De ruimte heeft veel lichtinval en heeft een prachtig uitzicht op het Spui en de Nieuwe Kerk.
Het betreft een kantoorruimte gelegen op de 2e verdieping van een complex. Het complex bestaat uit appartementen en kantoren met op de kop het Filmhuis. De ruimte is toegankelijk via een stalen trap aan de buitenzijde van het pand. De ruimte is voorzien van een toilet, twee pantry’s en een opslagruimte op de verdieping. Verwarming vindt plaatst via stadsverwarming. De watermeter wordt gedeeld met nummer 131.
De oppervlakte is verdeeld in drie ruimtes van respectievelijk 44 m², 46 m² en 56 m²
De ruimte wordt turn-key opgeleverd.

Brochures