Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30657

Steenworp-ID
30657
Op de markt sinds
Straat
Harriët Freezerhof
Nummer
199
Postcode
2492JC
Stadsdeel
Leidschenveen-Ypenburg (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Kantoor (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
764 m²
Deelverhuur
Ja
Minimale deelverhuur (m²)
137 m²

of

Praktijk / Wellness (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
764 m²
Deelverhuur
Ja
Minimale deelverhuur (m²)
137 m²
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Energielabel
A
Prijs per m²
€ 175 per jaar
Totaalprijs
€ 133.700 per jaar
Servicekosten per m²
€ 8 per jaar
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Nadorp Bedrijfsmakelaars
mail: info@nadorp.nl
tel: 070-3757575
Opmerkingen

De representatieve kantoor-/praktijkruimte maakt onderdeel uit van een multifunctioneel nieuwbouwcomplex en is gelegen op begane grond op steenworp afstand van winkelcentrum Leidschenveen. De omgeving kenmerkt zich door woningen, kantoren, (para-)medische dienstverleners en winkels. In het complex zijn onder andere de navolgende gebruikers gevestigd, te weten: Gezondheidscentrum Leidschenveen, Partou, Leidschenveen Apotheek en WZH Leilinde verzorgingstehuis. Deze gebruikers alsmede de stadse omgeving maakt deze locatie uiterst geschikt voor een zorg gelieerde organisaties.
Het object wordt in huidige staat opgeleverd en is voorzien van een inbouwpakket uiterst geschikt voor de zorg waaronder een representatieve entree, spreekkamers met pantry's en overige voorzieningen ten behoeve van een praktijkruimte.
De servicekosten bedragen € 7,50 per m² per jaar. Dit bedrag heeft betrekking op de onderhoudskosten voor werktuigbouwkundige en elektrische installaties. Indien een gebruiker de beschikbare ruimte in zijn totaliteit huurt dan zal huurder zelf zorgdragen voor aansluiting van nutsvoorzieningen. Verwarming moet worden afgenomen bij een vaste provider van de gemeenschappelijke installaties. Bij deelverhuur van de ruimte zal er een nader pakket van de leveringen en diensten worden samengesteld evenals een jaarlijks bedrag.

Brochures