Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30670

Steenworp-ID
30670
Op de markt sinds
Straat
Boezemweg
Nummer
75
Postcode
2641KG
Vestigingsplaats
Pijnacker

of

Kantoor (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
139 m²
Deelverhuur
Nee

of

Praktijk / Wellness (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
139 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bedrijventerrein
Boezem West (Pijnacker)
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 142 per jaar
Totaalprijs
€ 19.800 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Verkoopprijs
€ 239.500
Verkooptype
Kosten Koper
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Ja
Parkeerplaatsen
2
Aanbieders
Flaton makelaars en taxateurs
mail: info@flatonmt.nl
tel: 015-3612691
Opmerkingen

Deze hoogwaardig afwerkte bedrijfs- praktijkruimte is op korte termijn beschikbaar. Het is te koop en te huur, net waar u het meest interesse in heeft. Het pand is onderdeel van een kleinschalig bedrijfsverzamelgebouw en heeft 2 bouwlagenVoor het pand heeft u de beschikking over 2 tot 3 parkeerplaatsen. Momenteel is het pand in gebruik als praktijkruimte en het is daartoe ingericht en afgewerkt. Maar ook diverse andere gebruiksmogelijkheden zijn goed denkbaar.
Indeling:
Begane grond: 76 m²
1e verdieping: 63 m²
Begane grond:
Voor het pand bevinden zich 2 eigen parkeerplaatsen en een derde parkeerplaats deelt u met de buren van Flaton makelaars en taxateurs. De entree is overdekt en als eerste bereikt u de hal waar zich ook de trap naar de verdieping bevindt. Hier vindt u ook de brandslanghaspel en de meterkast met uitgebreide groepenkast. Vervolgens komt u in een open ruimte die nu in gebruik is als receptie en ontvangstruimte. Vervolgens zijn er 2 afzonderlijk werkruimten waarvan er 1 nog weer over een afzonderlijke ruimte beschikt. Die ruimte is nu als röntgenruimte in gebruik maar kan op veel ander manieren gebruikt worden. Achterin het pand bevindt zich de nette keuken met opstelplaats voor CV ketel, wasmachine en/of vaatwasser. Onder de trap vindt u een berging en een toilet met fontein.
1e verdieping:
De verdieping is ook geheel ingedeeld en ook hoogwaardig afgewerkt. Er zijn 4 afzonderlijke ruimtes gerealiseerd die deels met elkaar in verbinding staan. Ook is er een afzonderlijke berging/serverruimte aanwezig. Aan de achterzijde bevindt zich een buitenruimte die tevens dienst doet als vluchtroute in noodsituaties.
- Vloerbelasting 500 kg/m²
- Systeemplafond
- Inbouwverlichting
- Verwarming / Warm water: HR CV combi ketel (2000)
- Keuken
- Toilet
- Airco (4 plafondunits)
- Alarm