Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30673

Steenworp-ID
30673
Op de markt sinds
Straat
Lange Kruisweg
Nummer
31
Naam object / bouwdeel
1e verdieping
Postcode
2676BM
Vestigingsplaats
Maasdijk

of

Kantoor (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
160 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bedrijventerrein
Maasambacht (Maasdijk)
Bereikbaarheid
Geen OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 113 per jaar
Totaalprijs
€ 18.000 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Ja
Parkeerplaatsen
4
Aanbieders
Peeters & Vermeulen Makelaars
mail: info@pvmakelaars.nl
tel: 010-5924444
Opmerkingen

Kantoorruimte op de verdieping en een nette entree op de begane grond. Aan de voorzijde van het pand zijn de parkeerplaatsen gesitueerd. Bouwjaar 2005. Gerenoveerd 2016. Vanuit het kantoor kijkt u uit op het hoofdveld van VV Maasdijk. Kenmerkend aan de bedrijfsruimte zijn de vele raampartijen, waardoor er veel licht binnenkomt.
Indeling:
Via een eigen entree met trapopgang is de verdieping bereikbaar. Centraal op de verdieping is een pantry gecreëerd en een apart dames- en herentoilet. Het geheel is voorzien van een mooie houten vloer.
Huurtermijn in overleg.