Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30675

Steenworp-ID
30675
Op de markt sinds
Straat
Wassenaarseweg
Nummer
32
Postcode
2596CJ
Stadsdeel
Haagse Hout (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Kantoor (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
161 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 104 per jaar
Totaalprijs
€ 16.800 per jaar
Servicekosten per m²
€ 37 per jaar
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Parkeerplaatsen
10
Prijs per parkeerplaats
€ 1.250
Aanbieders
Miedema Makelaardij
mail: info@miedemamakelaardij.nl
tel: 070-4155633
Opmerkingen

De kantoorruimte betreft een karakteristieke zelfstandige kantoorruimte verdeeld over 3 verdiepingen. Aan de achterzijde bevindt zich een groot parkeerterrein. De kantoorruimte is heel gunstig gelegen ten opzichte van het centrum en de uitvalswegen en ligt aan de rand van de wijk Benoordenhout. Het betreft hier het prachtige pand van Architecten Van Mourik. Voor verhuur is de gehele tweede verdieping beschikbaar met 4 ruime kantoorkamers en inclusief eigen keuken en open ruimte voor koffie, lunch of werkplekken. De kantoorkamers kunnen met meubilair gehuurd worden. Er kan ook archiefruimte in de kelder gehuurd worden voor € 50,- per m² per jaar.
Servicekosten: € 6.000,- per jaar.
Huurtermijn minimaal 1 jaar.

Google Maps statische kaart