Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30677

Steenworp-ID
30677
Op de markt sinds
Straat
Prins Bernhardstraat
Nummer
5
Toevoeging
A
Postcode
2671ER
Vestigingsplaats
Naaldwijk

of

Kantoor (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
110 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Geen OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 180 per jaar
Totaalprijs
€ 19.800 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Vestia Makelaardij
mail: bedrijfshuisvesting@vestia.nl
tel: 088-1243000
Opmerkingen

In het centrum van Naaldwijk, direct naast het Emmaplein gelegen kantoorruimte. De ruimte is thans ingericht met diverse werk- en spreekkamers, kantineruimte voorzien van een pantry en een archiefruimte en twee spreekkamers op de eerste verdieping. Er zijn twee toiletten waarvan een geschikt voor minder validen. De eerste verdieping heeft de bestemming wonen. Mocht dit als kantoorruimte gebruikt willen worden moet hier een uitzondering voor aangevraagd worden bij de gemeente. De oplevering is in overleg.
Indeling:
begane grond: 110 m²
verdieping: 41 m²
De winkelruimte wordt casco verhuurd maar is thans voorzien van een cv-ketel, toiletruimtes en pantry.