Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30685

Steenworp-ID
30685
Op de markt sinds
Straat
Zonneveldweg
Nummer
55
Toevoeging
A
Naam object / bouwdeel
/ Broekweg 14
Postcode
2242XW
Vestigingsplaats
Wassenaar

of

Onderwijs (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
1.254 m²
Deelverhuur
Nee

of

Culturele ruimte / Leisure (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
1.254 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Geen OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Servicekosten type
Niet van toepassing
Verkooptype
Kosten Koper
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Nadorp Bedrijfsmakelaars
mail: info@nadorp.nl
tel: 070-3757575
Opmerkingen

Deze propositie betreft de verkoop van de voormalige R.K. kleuterschool, ontworpen door de architect J.Th. Wouters, gebouwd in 1932 en is gelegen aan de Zonneveldweg 55A / Broekweg 14 c.s. in Wassenaar. De kleuterschool is later in gebruik geweest als peuterspeelzaal Oostdorp en door de Buurtvereniging Oostdorp & Omgeving. Het gebouw wordt leeg, vrij van huur & gebruik, onbezwaard geleverd. Het betreft hier een beschermd monument.
Indeling:
De entree aan de Zonneveldweg 55A geeft toegang tot de hal, een brede gang met drie lokalen, sanitair, een vergaderruimte en het speellokaal aan de Broekwegzijde. De trap geeft toegang tot de kapverdieping. De kapverdieping bestaat uit verschillende lokalen. In de kap is een vliering gecreëerd.
Oplevering:
Het is traditioneel gebouwd in de stijl van het expressionisme met gemetselde gevels, stalen kozijnen met voornamelijk dubbel glas. De imposante kap is met dakpannen gedekt. In tegenstelling tot de gesloten gevel aan de straatzijde kent de schoolpleinzijde met glaspuien een open karakter (zuidkant).
In 2016 is er groot onderhoud geweest aan het gebouw. Het dak is vernieuwd en opnieuw met de oorspronkelijke pannen gedekt. Bij het vernieuwen van het dak zijn aan de voorzijde diverse dakkapellen en dakramen geplaatst en aan de achterzijde een aantal dakramen. Het schilderwerk aan de buitenzijde is uitgevoerd. De stalen kozijnen op de begane grond zijn schoongemaakt, ontroest, behandeld en teruggeplaatst. De toiletten en douches zijn vernieuwd. De elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties zijn vernieuwd. De kap is aan de binnenzijde geïsoleerd en afgetimmerd en er zijn knieschotten gerealiseerd op de zolder etage. De lokalen zijn voorzien van nieuw linoleum.
Conform het vigerende bestemmingsplan 'Oostdorp-Hoge Klei 2013'. De bepalingen geven aan dat de locatie bestemd is voor o.a. detailhandel, (maatschappelijke-), medische-sociale-, sociaal-, culturele-, sociaal-educatieve en levensbeschouwelijke voorzieningen, kantoren, dienstverlening en wonen. Nadere informatie over de bestemming is te vinden op de website van deel van het perceel - in het verlengde van het woningblok aan de Willibrordusstraat biedt nog ruimte voor het realiseren van één of twee eengezinswoningen. Hiervoor dient overigens nog het volledige formele (omgevings-)vergunning- en participatietraject te worden doorlopen via de reguliere procedures van de gemeente Wassenaar.
Energielabel A - 0,86
Koopprijs is op aanvraag.