Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30702

Steenworp-ID
30702
Op de markt sinds
Straat
Hildo Kroplaan
Nummer
92
Toevoeging
- 94
Postcode
2552XT
Stadsdeel
Loosduinen (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Detailhandel (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
222 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 158 per jaar
Totaalprijs
€ 35.000 per jaar
Servicekosten type
Nader te bepalen
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Local Joe
mail: info@localjoe.nl
tel: 085-3033485
Opmerkingen

Casco winkelruimte, gelegen in Winkelcentrum Houtwijk. Het is een omgeving voor dagelijkse boodschappen, maar ook voor horeca. Er bevinden zich naast Albert Heijn en Lidl diverse lokale, regionale en nationale detaillisten. Na uitbreiding van de vestiging van Albert Heijn zal deze winkelruimte direct tegenover de ingang hiervan komen te liggen. Frontbreedte 15 meter, welstandsklasse B 1.
Oplevering in huidige, casco staat.

Brochures