Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30708

Steenworp-ID
30708
Op de markt sinds
Straat
Diepenhorstlaan
Nummer
11
Toevoeging
C
Naam object / bouwdeel
My Music Studio Rijswijk
Postcode
2288EW
Vestigingsplaats
Rijswijk

of

Culturele ruimte / Leisure (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
52 m²
Deelverhuur
Ja
Minimale deelverhuur (m²)
12 m²
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bedrijventerrein
Plaspoelpolder (Rijswijk)
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Servicekosten type
Nader te bepalen
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Online Bedrijfsmakelaar
mail: info@onlinebedrijfsmakelaar.nl
tel: 0497-712052
Opmerkingen

Per direct diverse muziek units te huur. Vanwege de grote vraag naar muziekruimtes en opnamestudio’s is onlangs besloten de oude Martini Rosso kelder hier volledig aan te wijden. Er zijn diverse ruimtes ter beschikking welke naar eigen inzicht ingericht kunnen worden.
De kelder van de oude Martini Rosso Fabriek is omgebouwd naar muziekstudio's en opnamestudio's. De sfeer en beleving zijn heel gaaf omdat de oude opslagtanks waar vroeg de Martini gebotteld werd nu gehuurd kunnen worden als opnamestudio.
De eerste drie units zijn reeds betrokken en omgetoverd tot uiterst professionele opnamestudio's. Wil jij ook graag je creativiteit de ruimte kunnen geven en 24/7 aan je muziek bedrijf kunnen werken dan is My Music Studio Rijswijk echt iets voor jou.
De units die zijn gebouwd en geïsoleerd zijn zeer hoog waardoor er een optie voor de huurders is ontstaan om hier een vide in te bouwen voor een ontspanningsruimte / tweede opname studio, dit maakt het prijstechnisch erg interessant voor de huurder.
Al met al is het een unieke locatie, speciaal voor muziek/opnamestudio's gebouwd aangezien hier niet veel aanbod in is op de huidige markt. Jullie hebben een definitieve ruimte nodig en My Music Studio Rijswijk wil dit graag aan jullie kunnen bieden.
Er zijn al units beschikbaar vanaf € 350,- per maand incl. service kosten t/m units van € 1.150,- per maand incl. service kosten.

Brochures