Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30713

Steenworp-ID
30713
Op de markt sinds
Straat
Stevinstraat
Nummer
126
Postcode
2587ER
Stadsdeel
Scheveningen (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Detailhandel (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
118 m²
Deelverhuur
Nee

of

Kantoor (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
118 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 153 per jaar
Totaalprijs
€ 18.000 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Makelaars Associatie Nederland
mail: info@makas.nl
tel: 070-3526800
Opmerkingen

In het beste winkelgedeelte van de Stevinstraat, vlakbij de hoek van de Gentsestraat gelegen winkel-/kantoorruimte met een totaal vloeroppervlak van 118 m² alsmede een kelderruimte van 9 m². De winkel is gebruik geweest bij een vestiging van reisbureau Tui. Het verkoopoppervlak is thans 58 m², doch is op eenvoudige wijze te vergroten.
Oplevering:
- C.v. gas
Volgens het bestemmingsplan is er mogelijk: detailhandel, dienstverlening en horeca, in de categorie licht van de Staat van Horeca-categorieën.