Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30716

Steenworp-ID
30716
Op de markt sinds
Straat
Loosduinsekade
Nummer
92
Toevoeging
A
Naam object / bouwdeel
De Hoge Regentesse
Postcode
2571BS
Stadsdeel
Centrum (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Detailhandel (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
133 m²
Deelverhuur
Nee

of

Bedrijfsruimte (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
133 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 203 per jaar
Totaalprijs
€ 27.000 per jaar
Servicekosten type
Nader te bepalen
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Parkeerplaatsen
2
Prijs per parkeerplaats
€ 900
Aanbieders
Local Joe
mail: info@localjoe.nl
tel: 085-3033485
Opmerkingen

Commerciële ruimte, gelegen op de begane grond van woontoren De Hoge Regentesse, op de kruising Monstersestraat / Loosduinsekade te Den Haag. Het stijlvolle nieuwbouwproject De Hoge Regentesse bevat 128 woonappartementen en op de begane grond drie commerciële ruimtes. De Hoge Regentesse is gelegen aan de zuidkant van Den Haag Centrum en integreert wonen, werken en ondernemen. Frontbreedte 17 meter, welstandsklasse C 1. Het gehuurde is geschikt voor diverse doeleinden, waaronder winkelruimte en bedrijfsruimte.
De commerciële ruimte wordt verhuurd en opgeleverd in casco staat. Naar verwachting is de Hoge Regentesse eind 2020 gereed.

Brochures