Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30732

Steenworp-ID
30732
Op de markt sinds
Straat
Jacob Mosselstraat
Nummer
2
Postcode
2595RH
Stadsdeel
Haagse Hout (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Kantoor (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
137 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 401 per jaar
Totaalprijs
€ 55.000 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Hulshof Makelaars
mail: info@hulshof.nl
tel: 070-3817181
Opmerkingen

De kantoorruimte is gelegen op een absolute zichtlocatie op de hoek van de Juliana van Stolberglaan / Jacob Mosselstraat, aan de rand van het Nieuwe (het Beatrix kwartier) en het Oude Centrum met onder andere het Centraal Station op loopafstand. In de directe omgeving bevinden zich naast veel woningen ook diverse kantoren met gerenommeerde gebruikers en diverse ministeries. In de nabij gelegen winkelstraat De Theresiastraat bevindt zich het geijkte winkelarsenaal met onder andere Albert Heijn, Etos, Blokker en een groot aantal lunchrooms en restaurants.
Huurder is voor het gebruik van de kantoorruimte geen servicekosten verschuldigd. In de genoemde huurprijs is het verbruik van gas water en elektra, het gebruik van alle pantry’s, vergaderfaciliteiten inbegrepen.