Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30733

Steenworp-ID
30733
Op de markt sinds
Straat
Vlotlaan
Nummer
906
Postcode
2681TX
Vestigingsplaats
Monster

of

Bedrijfsruimte (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
351 m²
Deelverhuur
Nee

en

Kantoor

Beschikbare oppervlakte
83 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bedrijventerrein
Vlotlaan (Monster)
Bereikbaarheid
Geen OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Milieucategorie
3
Prijs per m²
€ 83 per jaar
Totaalprijs
€ 36.000 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Batenburg Bedrijfshuisvesting
mail: info@batenburg-bhv.nl
tel: 0174-282555
Opmerkingen

Op bedrijventerrein Vlotlaan komt een ruime bedrijfshal inclusief kantoor- en kantineruimte beschikbaar voor verhuur. Het object is uitermate geschikt voor opslag- en/of productiedoeleinden. Aan de voorzijde van het object zijn openbare parkeerplaatsen gelegen.
Indeling:
De bedrijfsruimte is toegankelijk via de overheaddeur of loopdeur en is 229 m² groot. Verder beschikt het object over een magazijn/archiefruimte van 61 m², een kantine/ontvangstruimte van 61 m² en 83 m² kantoorruimte. Via de 2e loopdeur treedt u de ontvangsthal binnen. De entree biedt toegang tot de kantoorruimte en kantine/ontvangstruimte, welke zijn ingericht met onder meer verwarming d.m.v. radiatoren, verlaagd plafond met lichtarmaturen, elektra aansluitingen, pantry en laminaatvloer/plavuizen. De magazijn/archiefruimte betreft een afgesloten ruimte welke thans in gebruik is als opslagruimte.
Oplevering:
- Elektrische overheaddeur aan de voorzijde;
- 2 loopdeuren (voor- en achterzijde);
- Een maximale vrije hoogte van 7 meter;
- Tl-verlichtingarmaturen;
- Een lichtstraat en raampartijen in voor- en zijgevel voor natuurlijk lichtinval;
- Alarminstallatie;
- Toiletruimte.
Conform vigerend bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Monster’ is op de locatie bedrijvigheid tot en met categorie 3.1 toegestaan.
Kortere huurtermijnen zijn bespreekbaar en in overleg met de verhuurder.

Brochures