Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30736

Steenworp-ID
30736
Op de markt sinds
Straat
Denneweg
Nummer
6
Postcode
2514CG
Stadsdeel
Centrum (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Detailhandel (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
30 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Winkelcentrum
Den Haag Centrum (Den Haag)
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 540 per jaar
Totaalprijs
€ 16.200 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Local Joe
mail: info@localjoe.nl
tel: 085-3033485
Opmerkingen

Winkelruimte, gelegen in het hart van Buurtschap 2005, een prettig Haags winkelgebied. De Denneweg is een plek voor winkelen, maar ook voor boodschappen. Er bevinden zich diverse lokale en regionale detaillisten waaronder Atelier Camp & Co., Aveda, Bodes & Bode Juweliers, White en Bakkerij Hessing. Daarnaast zijn er diverse aantrekkelijke horecagelegenheden zoals Café 2005, Walter Benedict en Pierre te vinden. De winkelruimte is gelegen tussen Hästens en Sap lab. Frontbreedte 2,5 meter, welstandsklasse B 1.
De winkelruimte wordt casco verhuurd, doch mede door voorgaande huurder(s) zijn diverse voorzieningen in het gehuurde aangebracht. Oplevering zal dan ook plaatsvinden in huidige staat. Onderhoud en-/of vervanging van deze ‘om niet’ ter beschikking gestelde zaken zijn voor rekening van huurder. Bij het einde van de huur dient het gehuurde in casco staat te worden opgeleverd, tenzij anders door partijen schriftelijk is overeengekomen.
De huurprijs is inclusief het gebruik van water en gas. Daarnaast dient huurder voor eigen rekening en risico overeenkomsten te sluiten met de desbetreffende (nuts)bedrijven.
Bijdrage BIZ € 400,- per jaar.

Brochures
Google Maps statische kaart