Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30740

Steenworp-ID
30740
Op de markt sinds
Straat
Goeverneurlaan
Nummer
493
Postcode
2523CL
Stadsdeel
Laak (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Detailhandel (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
71 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 313 per jaar
Totaalprijs
€ 22.200 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Van der Kraan makelaars
mail: info@vanderkraanmakelaars.nl
tel: 070-3246029
Opmerkingen

Ruime winkel te huur in drukke winkelstraat, waarin vrijwel alle bekende winkelketens zijn vertegenwoordigd. Het openbaar vervoer stopt voor de deur en verder is er volop gratis (tot 18:00 uur) parkeren in de omgeving. Frontbreedte 7,8 meter.
Indeling:
Entree, 60 m² winkeloppervlakte, achterzijkamer met pantry 11 m². Aan de achterzijde is een riante tuin van 199 m². Het toilet en bergkast is gelegen in de gangzone.
De bedrijfsruimte wordt aangeboden in huidige staat. Onderhoud, vervanging of vernieuwing van de door vorige huurders aangebrachte voorzieningen, zoals de CV verwarming, zijn voor rekening en risico van de huurder.
Flexibele huurtermijnen zijn bespreekbaar.
De bedrijfsruimte is thans ingericht als kapperszaak, de inventaris is ter overname voor € 17.500,-