Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30741

Steenworp-ID
30741
Op de markt sinds
Straat
Lau Mazirellaan
Nummer
403
Postcode
2525WT
Stadsdeel
Centrum (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Bedrijfsruimte (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
95 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bedrijventerrein
Fruitweg (Den Haag)
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 221 per jaar
Totaalprijs
€ 21.000 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Van der Kraan makelaars
mail: info@vanderkraanmakelaars.nl
tel: 070-3246029
Opmerkingen

Multifunctionele bedrijfsruimte in de gewilde omgeving van het bedrijventerrein aan Groenten en Fruitmarkt. Ideaal voor ondernemers en goed bereikbaar. Entree met dubbele duren, begane grond 11,95 x 5,90 m, entresol 4 x 5,9 m. De bedrijfsruimte is verder uitgerust met CV verwarming, toilet op de entresol en pantry.
Oplevering in huidige staat. Onderhoud, vervanging of vernieuwing van de door vorige huurders aangebrachte voorzieningen, zoals de CV verwarming, zijn voor rekening en risico van de huurder.
Flexibele huurtermijnen zijn bespreekbaar.