Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30745

Steenworp-ID
30745
Op de markt sinds
Straat
Noordeinde
Nummer
96
Postcode
2514GM
Stadsdeel
Centrum (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Detailhandel (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
132 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Winkelcentrum
Den Haag Centrum (Den Haag)
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Servicekosten type
Niet van toepassing
Verkoopprijs
€ 650.000
Verkooptype
Kosten Koper
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
C&D Makelaardij
mail: info@cdmakelaardij.nl
tel: 070-7620090
Opmerkingen

Bedrijfsruimte met serre en patio in een uiterst karakteristiek Rijksmonumentaal pand aan het alom geliefde Noordeinde middenin de Haagse binnenstad. Het pand is op één van de voornaamste locaties van de chique Haagse binnenstad gelegen op steenworp afstand van Paleis Noordeinde en het stadsplein met ruiterstandbeeld van stadhouder Prins Willem de 1e. Dit gedeelte van het Noordeinde is nog toegankelijk met de auto en er is parkeergelegenheid direct voor de deur, ideaal voor de clientèle en bezoekers. Het winkelinterieur is in 1916 door architect J. Duynstee ontworpen en geïnspireerd op de Lodewijk XVI-stijl, welke authentieke details gedeeltelijk bewaard zijn gebleven. In totaal is de begane grond ruim 18 meter diep en op het breedste gedeelte ruim 5,6 meter breed. Daarachter is nog een serre met een deur naar de buitenruimte/patio. Momenteel beschikt de ruimte over een open keuken, badkamer en toilet. Daarbij is er nog een ruime kelder van met een hoogte van 1,9 meter, ideaal voor de opslag van e.e.a. Frontbreedte 3,6 meter, welstandsklasse A 1.
Indeling:
Begane grond: 103 m² winkelruimte
Kelder: 29 m²
De bijdrage voor de actieve winkeliersvereniging bedraagt € 350,- per jaar.
De huurovereenkomst voor de CV-combiketel (2012) bedraagt € 384,- per jaar.