Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30757

Steenworp-ID
30757
Op de markt sinds
Straat
Stompwijkseweg
Nummer
15
Toevoeging
A
Postcode
2266GC
Vestigingsplaats
Leidschendam

of

Buitenterrein (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
11.400 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Geen OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Servicekosten type
Niet van toepassing
Verkoopprijs
€ 1.200.000
Verkooptype
Kosten Koper
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Reichman & Rommelaar Den Haag
mail: mail@reichmanenrommelaar.nl
tel: 070-3546600
Opmerkingen

Dit object is gelegen te Leidschendam en beschikt over een totaalmetrage van 11.400 m² met als gebruiksdoel ‘industriefunctie’. Het betreft een langgerekt stuk grond van 270 x 40 meter in een hoofdzakelijk agrarische omgeving dat bereikbaar is middels een brug over een vaart met een verharde toegangsweg.
Het perceel bestaat voor 6.000 m² uit een harde bodembedekking en is in gebruik geweest als opslagterrein voor een bouwbedrijf. Het achtergelegen gebied bestaat uit een paardenbak en grasland van 65 meter lang. Op het hoofdperceel direct achter het toegangshek is een functionele bedrijfsruimte gesitueerd met een oppervlakte van 125 m². Deze bedrijfsruimte bestaat uit twee kantoorruimtes met een pantry en een tweetal opslagruimtes.
Het perceel zal leeg worden opgeleverd.