Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30767

Steenworp-ID
30767
Op de markt sinds
Straat
Ackershof
Nummer
88
Naam object / bouwdeel
Lunch- en koffiebar 'Ommekantje'
Postcode
2641BL
Vestigingsplaats
Pijnacker

of

Horeca (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
90 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 202 per jaar
Totaalprijs
€ 18.200 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Horeca Makelaardij Knook & Verbaas
mail: info@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl
tel: 06-57237409
Opmerkingen

Ter overname aangeboden: Lunch en Koffiebar gevestigd in winkelcentrum. Deze Lunch en Koffiebar zit in de drukbezochte halfopen winkelcentrum Pijnacker Centrum, met een zeer actieve winkeliersvereniging die diverse evenementen organiseert. De Lunch en Koffiebar is een eigentijdse winkel met een grote naamsbekendheid en een opmerkelijk concept en aankleding. Je kunt er terecht voor je ontbijt, lunch, high tea, de heerlijkste koffie met huisgemaakte taartjes maar door de volledige vergunningen ook voor een leuk verjaardagsfeestje, jubilea of andere besloten party’s. Door de mogelijkheid van ruimere openingstijden kan en zal de omzet nog verder groeien. Daarnaast is de take-away en catering in een stijgende lijn.
De ruimte van 90 m² biedt plaats voor zo’n 50 personen en heeft voor de deur nog een heerlijk terras van 30 m². In de open keuken / verkoop counter staan de apparaten die dit bedrijf nodig heeft keurig en overzichtelijk opgesteld, en voldoet aan de strenge huidige regels.
Openingstijden: dinsdag t/m zaterdag van 09:00 t/m 17:00 uur, maar mag 7 dagen per week tot 01:00 uur open zijn.
Het bedrijf is turn-key, maar de winkel biedt ook ruimte voor diverse andere concepten zoals ijssalon, traiteur of cafetaria.
Verplichtingen: een personeelslid overnemen. Verder vrij van verplichtingen
Omzetindicatie: op aanvraag
Overnamesom voor goodwill en inventaris: € 59.000,-