Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30783

Steenworp-ID
30783
Op de markt sinds
Straat
Kornoelje
Nummer
102
Naam object / bouwdeel
Westfield Mall
Postcode
2262AX
Vestigingsplaats
Leidschendam

of

Horeca (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
300 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Servicekosten type
Nader te bepalen
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Adhoc Horecamakelaars
mail: info@adhoc-horecamakelaars.nl
tel: 0182-533355
Opmerkingen

Horecaruimte te huur in Westfield Mall of the Netherlands, bestemd voor Café-restaurant of luxe restaurant. Winkelcentrum Leidsenhage zal na de uitbreiding en verbouwing in 2021 verdergaan als ‘Westfield Mall of the Netherlands’ en wordt het grootste (winkel)centrum van Nederland. Uniek en volledig overdekt waar bezoekers een dag lang kunnen verblijven met 4.000 gratis parkeerplaatsen. Centraal staan 280 winkels, een bijzondere architectuur zowel binnen als buiten, onderscheidende horecagelegenheden, een bioscoop met tien zalen, flagship stores met internationale retailers, een ongekend hoog serviceniveau en de versmarkt genaamd Fresh! met uitsluitend versproducten.
Unibail-Rodamco-Westfield investeert ruim 630 miljoen euro in de realisatie van de plannen. Het Dining Plaza heeft een innovatief ontwerp, directe toegang tot de Kinepolis bioscoop met 10 zalen en een volledig assortiment van 11 restaurants en 7 kiosken.
Het aanbod van eten en drinken wordt zorgvuldig geselecteerd op het gebied van prijs en kwaliteit, met concepten van alle smaken, afmetingen, concept en design. O.a. Wagamama, Vapiano en O’Learys zijn reeds gecontracteerd.
O’Learys Sportsbar, de grootste sportsbar van Nederland, huurt ruim 3.000 m² van het Dining Plaza en biedt een totaalconcept aan eten, drinken en sportfaciliteiten voor de gehele familie onder één dak. Te denken valt aan bowling, minigolf, curling, pubgames en bijvoorbeeld faciliteiten voor bedrijfsfeesten en grote evenementen zoals EK en WK Voetbal, Olympische Spelen etc.
Huurprijs is op aanvraag.

Google Maps statische kaart