Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30785

Steenworp-ID
30785
Op de markt sinds
Straat
Hippolytusbuurt
Nummer
1
Naam object / bouwdeel
Doppio Espresso
Postcode
2611HM
Vestigingsplaats
Delft

of

Horeca (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
207 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 306 per jaar
Totaalprijs
€ 63.295 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Adhoc Horecamakelaars
mail: info@adhoc-horecamakelaars.nl
tel: 0182-533355
Opmerkingen

Ter overname aangeboden: espresso bar. Gelegen in het prachtige Delft is dit sfeervolle bedrijfspand gevestigd. Thans wordt hier een vestiging van Doppio Espresso geëxploiteerd. Het object is gelegen op een markante hoeklocatie (Hippolytusbuurt en Nieuwstraat). De formule, handelsnaam, domeinnaam, e-mailadressen en social media accounts behoren niet tot het verkochte.
De oppervlakte van de horecaruimte bedraagt 159 m². De winkelruimte heeft een oppervlakte van indicatief 48 m² (onderhuurder). Daarnaast beschikt het bedrijfspand over een onderliggende kelderruimte voor opslagdoeleinden en een schitterend terras aan beide zijden van het pand met gunstige zonligging.
Vrij van verplichtingen.
Er wordt een gedeelte onderverhuurd aan een kapperszaak (Nieuwstraat 38). Huurinkomsten € 11.258,- per jaar.
Overnamesom voor goodwill en inventaris: € 125.000,-

Google Maps statische kaart