Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30787

Steenworp-ID
30787
Op de markt sinds
Straat
Herenstraat
Nummer
71
Postcode
2291BC
Vestigingsplaats
Wateringen

of

Detailhandel (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
303 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Winkelcentrum
Wateringen Centrum (Wateringen)
Bereikbaarheid
Geen OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 141 per jaar
Totaalprijs
€ 42.600 per jaar
Servicekosten type
Nader te bepalen
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Ja
Parkeerplaatsen
2
Aanbieders
Santen & Gasille Makelaars BOG
mail: delier@santen-gasille.nl
tel: 0174-511300
Opmerkingen

Op een aantrekkelijke locatie (hoekligging) met eigen parkeergelegenheid voor de deur gelegen winkel-/ kantoorruimte in het centrum van Wateringen, met een frontbreedte van 12 meter en in totaal 203 m² winkel-/kantooroppervlakte op de begane grond en 100 m² kantoorruimten op de eerste verdieping.
De winkel heeft een zelfstandige entree met automatische schuifdeur en glazen pui, te gebruiken als etalage. Het geheel is thans in gebruik als winkelruimte, maar zou ook perfect geschikt zijn als kantorenlocatie. Het beschikt over 2 toiletruimten en een pantry op de begane grond en de eerste etage. Tevens twee eigen parkeerplaatsen voor de deur.
De winkelruimte is thans ingericht als modewinkel met kastenwanden, pashokjes, separaat magazijn en kassabalie, deur naar gang met toiletruimten, pantry en trap naar de eerste verdieping. Overloop met pantry en serverkast, toegang tot kantoorruimte met separate spreekkamer aan de voorzijde en kantoorkamer aan de achterzijde.
Oplevering:
winkel:
- elektra;
- alarminstallatie;
- PVC/laminaat vloer;
- opbouwverlichting (ter overname);
- pantry;
- toiletruimten.
kantoren:
- vinyl vloer;
- systeemplafond met inbouwarmaturen;
- kabelgoten;
- kamerindeling;
- airconditioning;
- pantry.
Huurtermijnen in overleg.

Google Maps statische kaart