Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30789

Steenworp-ID
30789
Op de markt sinds
Straat
Westlaan
Nummer
16
Postcode
2641DM
Vestigingsplaats
Pijnacker

of

Detailhandel (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
200 m²
Deelverhuur
Nee

en

Woonhuis

Beschikbare oppervlakte
50 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Winkelcentrum
Pijnacker Centrum (Pijnacker)
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Servicekosten type
Niet van toepassing
Verkoopprijs
€ 679.000
Verkooptype
Kosten Koper
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Ja
Parkeerplaatsen
2
Aanbieders
Flaton makelaars en taxateurs
mail: info@flatonmt.nl
tel: 015-3612691
Opmerkingen

Een bijzonder pand met zeer veel mogelijkheden! Wonen, werken, verbouwen, herindelen, ontwikkelen en dat midden in het centrum van Pijnacker. Aan een doorgaande weg gelegen en dus op een zichtlocatie! Het verrassend diepe en grote pand grenst achter aan het Hazelaarplein. Hier bevindt zich een aparte toegang en kan er geparkeerd worden op het parkeerterrein. Ook heeft u aan deze zijde parkeermogelijkheden op eigen terrein. Dit karakteristieke pand bestaat uit diverse commerciële ruimten en woonruimte. Het pand biedt dus volop mogelijkheden voor bijvoorbeeld detailhandel, praktijk, kantoor, showroom, horeca en wonen. Het is eenvoudige mogelijk diverse afzonderlijke ruimten voor afzonderlijke gebruikers en/of gebruiksvormen te realiseren. In de buurt kunt u gratis parkeren langs de openbare weg en op het achtergelegen parkeerterrein. Tegenover het object vindt u winkelcentrum Ackershof met daaronder een parkeergarage waar parkeren de eerste 2 uur gratis is. Kom kijken en laat u overtuigen door de kansen die dit object te bieden heeft.
Indeling:
wonen/winkel op begane grond: 95 m²
bedrijfsruimte op begane grond: 105 m²
wonen op 1e verdieping: 50 m²
Overkapping: 17 m²
Berging : 13 m²
Berging : 9 m²
Begane grond:
Op de begane grond bevindt zich aan de voorzijde de winkelruimte met een zijkamer. Tevens vindt u hier een trapkast en de meterkast. Achter in de winkel heeft u toegang tot de overige ruimten. Er is een aparte ingang aan de zijkant die u bereikt via de tuin aan de achterzijde. Vervolgens vind u hier 3 (slaap)kamers die momenteel deels worden gebruikt voor wonen en deels voor bedrijfsmatig doeleinden. In de gang bevindt zich een wastafel en er is een badkamer met toilet en douche. Vervolgens zijn daar nog diverse bergingen, diverse bedrijfsruimten en een 2e toilet met wastafel. Dat hier in het verleden een slagerij was gevestigd is nog goed zichtbaar en voor te stellen. Aan de achterzijde bevindt zich ook een aparte entree. De afgesloten tuin bevindt zich aan de achterzijde en de zijkant van het pand. Aan de achterzijde is een overkapping gerealiseerd en er staat een zeecontainer die dienst doet als berging. Parkeren kunt u binnen en buiten het hek op eigen terrein. Het terrein is deels voorzien van een betonnen vloer en een schrobput.
1e verdieping:
Op de eerste verdieping wordt alleen gewoond.
Oplevering:
- bouwjaar: 1925
- deels dubbel glas
- HR CV combi ketel en close in boiler 2019.

Google Maps statische kaart