Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30793

Steenworp-ID
30793
Op de markt sinds
Straat
Lierweg
Nummer
34
Toevoeging
A
Naam object / bouwdeel
begane grond
Postcode
2678CW
Vestigingsplaats
De Lier

of

Kantoor (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
48 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bedrijventerrein
Lierweg (De Lier)
Bereikbaarheid
Geen OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 138 per jaar
Totaalprijs
€ 6.600 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Batenburg Bedrijfshuisvesting
mail: info@batenburg-bhv.nl
tel: 0174-282555
Opmerkingen

Kleine kantoorruimte, welke is gelegen op de begane grond. De kantoorruimte is voorzien van stoffering, airconditioning en data- en elektra aansluitingen. Verder beschikt het object over diverse algemene ruimtes, zoals de entree, kantineruimte, sanitaire ruimtes en verkeersruimtes. De keuken is onder meer voorzien van een vaatwasser en koffiezetapparaat.
De huurprijs omvat de huur van de kantoorunit inclusief gebruik van gas, water, licht. Tevens is in de huurprijs inbegrepen het gebruik van de algemene ruimtes en schoonmaak van de algemene ruimtes. Voor overige voorzieningen zoals internet is huurder zelf verantwoordelijk.
Huurtermijn 1 jaar met een aansluitende verlengingsperiode van telkens 1 jaar. Andere termijnen zullen ten alle tijden met de eigenaar besproken dienen te worden.

Google Maps statische kaart