Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30796

Steenworp-ID
30796
Op de markt sinds
Straat
Smederijstraat
Nummer
16
Postcode
2671BV
Vestigingsplaats
Naaldwijk

of

Kantoor (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
150 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bedrijventerrein
De Woerd (Naaldwijk)
Bereikbaarheid
Geen OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Servicekosten type
Nader te bepalen
Verkoopprijs
€ 319.500
Verkooptype
Kosten Koper
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Ja
Parkeerplaatsen
2
Aanbieders
Santen & Gasille Makelaars BOG
mail: delier@santen-gasille.nl
tel: 0174-511300
Troost Makelaardij
mail: info@troostmakelaardij.nl
tel: 06-33733955
Opmerkingen

Centraal op bedrijventerrein De Woerd gelegen multifunctionele kantoorruimte, gelegen op de tweede verdieping, onderdeel uitmakend van een bedrijfsverzamelgebouw. Uitstekende zichtlocatie en centrale ligging in de directe omgeving van grootschalige bedrijven als Gamma, de Meubel- en Autoboulevard. De ruimte is toegankelijk via een eigentijdse voorgevel met centrale entree met bellentableau, trapopgang en lift.
Het kantoor is deels voorzien systeemplafonds met inbouw verlichtingsarmaturen, tl-led en spots, en deels met een industrieel ogend houten plafond met spanten en dito verlichtingsarmaturen.
De ruimte wordt verwarmd middels een gasgestookte cv ketel i.c.m. radiatoren en gekoeld middels een 3tal airco-units, voorts is de ruimte voorzien van tapijt en plissé zonwering. De ruimte is plug & play ingericht. Overname van het aanwezige meubilair is zeker bespreekbaar. Er is een 40 m² groot dakterras. Kopen of huren of een combinatie daarvan bespreekbaar, huurprijs en overige condities nader te bepalen.
Indeling:
2e verdieping: 150 m² kantoorruimte
Oplevering inclusief:
- CV ketel type Nefit Topline HR;
- airco-unit Daikin (2x);
- airco-unit Inverter;
- mechanische ventilatie;
- alarminstallatie;
- ruime elektrische- en datavoorzieningen (glasvezel).
De bijdrage voor het verplichte lidmaatschap van VVE Bedrijvencomplex ‘Elsenwoerd’ bedraagt € 1367,04 per jaar, inclusief opstalverzekering.

Google Maps statische kaart