Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30806

Steenworp-ID
30806
Op de markt sinds
Straat
Deltaplein
Nummer
654
Naam object / bouwdeel
Nieuw Kijkduin
Postcode
2554GK
Stadsdeel
Loosduinen (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Detailhandel (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
6.268 m²
Deelverhuur
Ja
Minimale deelverhuur (m²)
51 m²

of

Horeca (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
6.268 m²
Deelverhuur
Ja
Minimale deelverhuur (m²)
51 m²
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Servicekosten type
Nader te bepalen
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Colliers International Agency
mail: info@colliers.nl
tel: 020-5405555
Opmerkingen

Nieuwbouwproject Nieuw Kijkduin zoekt ondernemers!
Direct aan het strand van Den Haag komt all-season-badplaats Nieuw Kijkduin!
Met een sterke mix van horeca – en retail zal het voorzieningenniveau van dit prachtige gebied aansluiten op de verschillende behoeften van haar omgeving. Hiervoor zoekt Nieuw Kijkduin gedreven ondernemers. In deze compleet nieuwe woonbeleving komen namelijk wonen, werken en genieten samen. In de nieuwe woontorens zullen zich ruim 250 huishoudens vestigen, zij en diverse andere doelgroepen zullen in de nabije toekomst terecht kunnen op Nieuw Kijkduin voor het beste wat onze kust te bieden heeft. Bezoekers zullen terecht kunnen voor hun dagelijkse boodschappen in versmarkt de Daily Taste, of hier juist een uitgebreide borrelplank samenstellen. Shoppers zullen flaneren met gevulde tassen van diverse winkels, om vervolgens te genieten van een koud fles wijn op een van de uitgestrekte terrassen op de Kijkduinboulevard. Nieuw Kijkduin trekt een breed en divers publiek, het is een vertrouwde plek voor bewoners uit de Westlanden en een unieke bestemming voor bezoekers uit alle windstreken om te genieten. Een trekpleister voor uw droomconcept.
Er zijn nog diverse winkel- , horeca- en Daily Taste units vrij voor huur.
De Daily Taste units zijn al te huren vanaf ca. 50 m², een levendige en gezellige versmarkt waar binnen nog behoefte is aan een kaasboer, een bloemenwinkel of uw unieke ambacht. Op de winkelpromenade zijn ook nog diverse units van verschillende oppervlakte vrij voor huur. Tevens bevinden zich op de boulevard en in de winkelstraat nog een aantal units vrij voor de invulling van horeca.
Laat deze kans niet voorbij gaan en laat u uitgebreid informeren over de diverse mogelijkheden in het nieuwbouwproject Nieuw Kijkduin!
Oplevering is casco.
Huurprijzen zijn op aanvraag.

Google Maps statische kaart