Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30833

Steenworp-ID
30833
Op de markt sinds
Straat
Wagenmaker
Nummer
18
Postcode
2631RL
Vestigingsplaats
Nootdorp

of

Kantoor (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
175 m²
Deelverhuur
Nee

of

Culturele ruimte / Leisure (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
175 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bedrijventerrein
Oostambacht (Nootdorp)
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 103 per jaar
Totaalprijs
€ 18.000 per jaar
Servicekosten per m²
€ 20 per jaar
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Flaton makelaars en taxateurs
mail: info@flatonmt.nl
tel: 015-3612691
Opmerkingen

Wat een nette kantoorruimte! De hoekligging verzekert u van een hoge attentiewaarde. Per direct hier uw kantoor- en/of presentatieruimte vestigen? De ruimte is gelegen op de 1e verdieping en beschikt over een eigen ingang met entree en receptieruimte op de begane grond. Het pand is gelegen op bedrijventerrein "Oost Ambacht" dat gunstig is gelegen ten opzichte van uitvalswegen (A4 en A12), de dorpskern en diverse andere bedrijventerreinen (Heron en Forepark). Het vormt een perfecte uitvalsbasis voor de gehele Randstad. Kortom, centraal gelegen en snel te betrekken!
Indeling:
begane grond: 175 m²
1e verdieping: 135 m²
Parkeerplaatsen in overleg
Op de begane grond vindt u een nette entree met receptie . Via de brede trap heeft u toegang tot de eerste verdieping.
Op de 1e verdieping vindt u een instapklaar kantoor met diverse open ruimtes. Het geheel is eventueel naar uw eigen wensen in te richten in te delen. De moderne uitstraling is ook zeer geschikt om uw klanten te ontvangen of u producten te presenteren. U vindt hier ook een toilet. Een eigen pantry kan hier, of beneden, worden gerealiseerd.

Google Maps statische kaart