Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30853

Steenworp-ID
30853
Op de markt sinds
Straat
Okkernootstraat
Nummer
70
Toevoeging
- 70 A
Postcode
2555ZJ
Stadsdeel
Loosduinen (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Bedrijfsruimte (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
237 m²
Deelverhuur
Nee

en

Buitenterrein

Beschikbare oppervlakte
227 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Milieucategorie
3
Prijs per m²
€ 99 per jaar
Totaalprijs
€ 23.400 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Martijn de Lange Bedrijfsmakelaars
mail: info@delangemakelaars.nl
tel: 070-3230551
Opmerkingen

In de Haagse Notenbuurt, nabij de Appelstraat en Loosduinseweg gelegen multifunctionele bedrijfsruimte van totaal 237 m² met tuin/buitenterrein van 227 m². De Okkernootstraat kenmerkt zicht door de mix van woningen en diverse bedrijven met bovengelegen woningen. Op loopafstand bevindt zich het winkelcentrum aan het De Savornin Lohmanplein of het buurtwinkelcentrum aan de Appelstraat/Vlierboomstraat.
Indeling:
Het object beschikt over een bedrijfsruimte van 103 m² (vrije hoogte 4.00 m) en een multifunctionele ruimte aan te wenden als kantoor of bedrijfsruimte van 134m² geheel gelegen op de begane grond (de foto's van deze tweede ruimte ontbreken nog gezien deze nog leeg dient te worden gemaakt). De bedrijfsruimte is voorzien van een overheaddeur en een afzonderlijke voordeur via het portiek, pantry, toilet. Aan de achterzijde bevindt zich een buitenterrein van 227 m².
Oplevering:
- overheaddeur;
- toilet;
- vrije hoogte bedrijfsruimte 4.00 meter;
- verlichting middels armaturen.
Bestemming:
Bedrijf.
Ter plaatse van de functieaanduiding 'bedrijf': op de begane grondlaag bedrijven in de categorieën 1 en 3 van de staat van bedrijfsactiviteiten voor functiemenging, zoals opgenomen in bijlage 1 van de regels van dit bestemmingsplan, met uitzondering van inrichtingen als bedoeld in artikel 41, derde lid, van de Wet geluidhinder en of van inrichtingen als bedoeld in artikel 4, vijfde lid, van het Besluit externe veiligheid inrichtingen.
Huurtermijnen in overleg.

Google Maps statische kaart