Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30855

Steenworp-ID
30855
Op de markt sinds
Straat
Bezuidenhoutseweg
Nummer
10
Naam object / bouwdeel
Malietoren, 18e verdieping
Postcode
2594AV
Stadsdeel
Haagse Hout (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Kantoor (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
1.027 m²
Deelverhuur
Ja
Minimale deelverhuur (m²)
514 m²
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bedrijventerrein
Den Haag Centraal - (K) (Den Haag)
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Energielabel
A
Prijs per m²
€ 225 per jaar
Totaalprijs
€ 231.075 per jaar
Servicekosten per m²
€ 65 per jaar
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Vintges Advies en Makelaardij
mail: info@vintgesadvies.nl
tel: 070-7830303
Opmerkingen

Er is hoogwaardige kantoorruimte beschikbaar in Het ondernemershuis van Nederland. In prominente Malietoren aan de Bezuidenhoutseweg 10 tot 12 te Den Haag zijn VNO-NCW en MKB Nederland, gezamenlijk met enkele goed bij hun passende organisaties gehuisvest.
Beschikbaar is de 18e verdieping met fantastisch uitzicht over de residentie en een groot deel van Haaglanden met vergezichten naar o.a de skyline van Rotterdam
Medio oktober 2020 zal er een interne renovatie plaatsvinden waarbij de onder andere centrale hal op de begane grond een metamorfose zal ondergaan maar ook het vergadercentrum op een van de hoger gelegen verdiepingen. Uw organisatie in dit gebouw huisvesten, gaat niet alleen om invulling geven aan uw ruimte behoefte die u heeft. Hier huren betekent meer!
Er zijn huurmogelijkheden voor de juiste kandidaten vanaf 514 m² en naar de toekomst toe wellicht hele verdiepingen die totaal 1.027 m² per verdieping aan ruimte te bieden heeft. Naast bovengenoemden metrages is het mogelijk om kleinere units te huren. Vraag de makelaar naar de mogelijkheden en beschikbaarheid!

Google Maps statische kaart