Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30857

Steenworp-ID
30857
Op de markt sinds
Straat
Het Kleine Loo
Nummer
376
Naam object / bouwdeel
Enamorado’s Restaurant
Postcode
2592CK
Stadsdeel
Haagse Hout (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Horeca (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
100 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 264 per jaar
Totaalprijs
€ 26.400 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
De Geus Intermediair
mail: l.degeus@casema.nl
tel: 06-53392225
Opmerkingen

Ter overname aangeboden: Enamorado’s Restaurant. Dit gezellige, reeds opgeknapte restaurant is uitermate geschikt voor meerdere horecaconcepten. De huidige inrichting is Spaans/Zuid-Amerikaans georiënteerd, echter is deze eenvoudig om te bouwen naar andere concepten indien gewenst. Het restaurant ligt gunstig gelegen in een druk winkelcentrum en heeft tevens een ingang aan de straatkant. Het restaurant kenmerkt zich door veel lokaal publiek die erg gesteld zijn op goede gastvrijheid. Het restaurant heeft binnen een oppervlakte van ongeveer 100 m². Daarnaast is er een klein gevelterras aan de buitenkant van het gebouw en een intern terras aan de binnenkant van het winkelcentrum. Momenteel rust er een categorie 2 vergunning met alcohol op deze onderneming.
Vrij van verplichtingen.
Overnamesom voor goodwill en inventaris: € 155.000,-

Google Maps statische kaart