Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30858

Steenworp-ID
30858
Op de markt sinds
Straat
Van Stolkweg
Nummer
16
Naam object / bouwdeel
Bella Vista
Postcode
2585JR
Stadsdeel
Scheveningen (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Kantoor (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
371 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Servicekosten type
Niet van toepassing
Verkoopprijs
€ 1.595.000
Verkooptype
Kosten Koper
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Ja
Parkeerplaatsen
4
Aanbieders
Nadorp Bedrijfsmakelaars
mail: info@nadorp.nl
tel: 070-3757575
Nelisse Makelaarsgroep
mail: bog@nelisse.nl
tel: 070-3501400
Opmerkingen

Deze unieke historische (kantoor)villa 'Bella Vista' met afgesloten parkeerterrein is gelegen op een rustige en mooie locatie in het bekende 'Van Stolkpark'. Het betreft een omstreeks 1906 gebouwd woonhuis, tegenwoordig in gebruik als kantoor. Eventuele transformatie naar wonen behoort tot de mogelijkheden. Het object is verdeeld over 3 bouwlagen met een kelder en beschikt over een voor-, zij- en achtertuin.
In de huidige situatie zijn 4 eigen parkeerplaatsen op achtergelegen afgesloten parkeerterrein beschikbaar. Via de Kanaalweg is het afgesloten achtergelegen parkeerterrein te bereiken. Tevens is het mogelijk aan de openbare weg te parkeren.
Oplevering in huidige staat (as is where is).

Google Maps statische kaart