Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30860

Steenworp-ID
30860
Op de markt sinds
Naam object / bouwdeel
Cafetaria met ijssalon
Postcode
2600QQ
Vestigingsplaats
Delft

of

Horeca (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
110 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Horeca Makelaardij Knook & Verbaas
mail: info@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl
tel: 06-57237409
Opmerkingen

Ter overname aangeboden: compleet ingerichte cafetaria met ijssalon en twee appartementen met groot terras. De cafetaria is 3 jaar geleden vanaf casco volledig nieuw opgebouwd met hoogwaardige apparatuur en afwerking. Er zijn kosten noch moeite bespaard!! Deze zaak is helemaal compleet en af. Vandaag tekenen en morgen draaien! De cafetaria is gesitueerd in Delft Noord aan drukke doorgaande weg en aan de rand van een woonwijk in de buurt van een middelbare school. Het betreft een hoekpand met aan de hele gevel een zeer groot terras van 140 m² met 60 zitplaatsen. Op de hoek is de entree en aan het einde van het terras is de ijssalon gevestigd. De cafetaria heeft hoogwaardig en kwalitatief goede apparatuur en alles is in uitstekende staat. Het zitgedeelte met 30 zitplaatsen heeft een moderne en uitnodigende uitstraling! Naast de fysieke winkel heeft de cafetaria een succesvol bezorgingsgebied via Thuisbezorgd.nl en bezorgd met een elektrische fiets en een Smart auto met reclame. De beoordelingen zijn louter positief!! Gemiddelde van 4 sterren.
Boven de cafetaria zijn twee appartementen gesitueerd welke verhuurd worden. De appartementen in combinatie met de twee speelautomaten zorgen ervoor dat de huisvestingskosten zo goed als gedekt zijn.
Openingstijden: maandag t/m donderdag 10:00 tot 20:00 uur, vrijdag en zaterdag 15:00 tot 6:00 uur en zondag 15:00 tot 3:00 uur
Verplichtingen voor speelautomaten. Vrij van verplichtingen voor personeel en brouwerij.
Overige middelen:
- 1 bezorgauto
- 1 elektrische bezorgfiets
Huurprijs pand: op aanvraag
Omzetindicatie: op aanvraag
Overnamesom voor goodwill en inventaris: op aanvraag.

Google Maps statische kaart