Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30861

Steenworp-ID
30861
Op de markt sinds
Straat
Frederik Hendrikstraat
Nummer
1
Naam object / bouwdeel
Restaurant / Cafetaria Dag & Nacht
Postcode
2628SX
Vestigingsplaats
Delft

of

Horeca (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
110 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 171 per jaar
Totaalprijs
€ 18.840 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Horeca Makelaardij Knook & Verbaas
mail: info@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl
tel: 06-57237409
Opmerkingen

Ter overname aangeboden: Restaurant / Cafetaria Dag & Nacht. Dit zeer modern ingericht restaurant/cafetaria met hoogwaardige apparatuur en modern inrichting is gevestigd in de wijk Wippolder-Noord te Delft. De wijk Wippolder-Noord is gelegen in de buurt van de bekende TU Campus waardoor de wijk veelal bewoond wordt door veel studenten en jonge gezinnen. Deze groepen zie je veelvuldig terugkomen als gast in het restaurant of via de bekende bestelapps. Deze horecaexploitatie is in maart 2020 volledig gemoderniseerd en is daardoor volledig instap klaar! De nieuwe markiezen en modern terras meubilair aan de buitenzijde geven een zeer herkenbare en uitnodigende uitstraling aan het restaurant/cafetaria.
Restaurant Dag & Nacht maakt op dit moment gebruik van diverse bezorgplatforms als Deliveroo, Uber Eats en Thuisbezorgd. Naast deze platforms beschikt het restaurant over een eigen bestelwebsite https://www.dagnachtdelft.nl/. Deze combinatie is tijdens de Covid-19 periode zeer succesvol gebleken. De bezorging gebeurt op dit moment met 2 scooters en 2 auto’s binnen een straal van +/- 10km.
De horecaexploitatie heeft de beschikking over een oppervlakte 110 m² op de begane grond met een gevelterras van 20 m² met 18 zitplaatsen. Het restaurant gedeelte is 50 m² met 20-25 zitplaatsen en twee speelautomaten. De productie- en voorbereidingskeuken zijn samen 37,5 m² met uitgifteraam en achter in de opslag met buitenplaats van 22,5 m².
Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 10:00 uur tot 1:00 uur, zaterdag en zondag van 12:00 uur tot 1:00 uur
Verplichtingen voor speelautomaten. Vrij van verplichtingen voor personeel en brouwerij.
Overige middelen: 2 bezorg scooters
Omzetindicatie: op aanvraag
Overnamesom voor goodwill en inventaris: € 160.000,-

Google Maps statische kaart