Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30862

Steenworp-ID
30862
Op de markt sinds
Naam object / bouwdeel
Casco Retail object direct aan de Haagsche markt
Postcode
2500QQ
Stadsdeel
Centrum (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Detailhandel (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
320 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Servicekosten type
Niet van toepassing
Verkooptype
Kosten Koper
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Horeca Makelaardij Knook & Verbaas
mail: info@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl
tel: 06-57237409
Opmerkingen

Te koop of te huur: Casco Retail object van 320 m². Dit casco object is direct gelegen aan de grootste markt van Nederland ‘De Haage Markt’. Het object is gesitueerd tegenover één van ingangen van de markt wat zorgt voor een heel traffic recht voor de deur. De markt telt 500 standplaatsen en trekt 40.000 bezoekers per week. De locatie leent zich uitstekend voor detailhandel of supermarkt met ondersteunende horeca.
Het object is 320 m² waarvan 280 m² winkelruimte op de begane grond en 40 m² kelderruimte. Aan de achterzijde van het pand is een tuin gesitueerd zonder achterom van 40 m².
Voor eventuele uitgebreidere horeca-activiteiten, zoals een restaurant met alcohol verkoop dient een ‘beginsel aanvraag’ bij de gemeente Den Haag ingediend te worden. Voor een toetsing van de haalbaarheid op het verkrijgen van een vergunning.
Het object heeft twee huisnummers en is eventueel te splitsen.
Zowel koop- als huurprijs is op aanvraag.

Google Maps statische kaart