Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30864

Steenworp-ID
30864
Op de markt sinds
Straat
Noorderstrand
Nummer
58
Naam object / bouwdeel
Strandpaviljoen Oase Beach
Postcode
2586JL
Stadsdeel
Scheveningen (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Horeca (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
252 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Servicekosten type
Niet van toepassing
Verkooptype
Kosten Koper
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Klaassen Horecamakelaardij
mail: info@klaassenbv.nl
tel: 033-2581330
Opmerkingen

Ter overname aangeboden: strandpaviljoen Oase Beach, gelegen aan het Noorderstrand in Scheveningen. Direct onderaan het Eerste pad vindt u deze authentieke Strandpaviljoen. Zoals zo vaak, verkoper hoeft deze goed draaiende zaak niet te verkopen, maar wil graag op korte of langere termijn de zaak overdragen aan een opvolger.
Het strandpaviljoen is 10x24 meter. Er zijn twee opslag- en/of kantoorruimtes die worden mee verkocht van 3x2 meter en één van 4x1,5 meter. De opbouw- en afbouwtijd is ca. 2 á 3 dagen. Dit Paviljoen is van fabrikant Merkerk en deze kenmerken zich door een uitermate solide constructie. Het geheel past, na afbouw, in één 40 ft zeecontainer.
Overnamesom voor goodwill en inventaris: op aanvraag
Kavel grootte, pacht van Gemeente, is 50 x 20 meter.

Google Maps statische kaart