Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30865

Steenworp-ID
30865
Op de markt sinds
Toevoeging
Obj. nr. 2008
Naam object / bouwdeel
Amerikaans - Italiaans bezorgrestaurant
Postcode
2270QQ
Vestigingsplaats
Voorburg

of

Horeca (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
0 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Winkelcentrum
Julianabaan (Voorburg)
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Totaalprijs
€ 19.750 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Randstad Horeca Makelaardij
mail: info@randstad-horeca.nl
tel: 070-3836094
Opmerkingen

Ter overname aangeboden: Amerikaans - Italiaans bezorgrestaurant, gelegen groot winkelcentrum te Voorburg, verkoop, afhalen en bezorgen van Pizza's, Pasta's, Burgers, Wraps, Salades, Snacks, Desserts, Dranken e.d. Geopend van 16.00 uur t/m 22.00 uur, vrijdag + zaterdag open tot 01.00 uur, op maandag is het bezorgrestaurant gesloten.
Het restaurant is gevestigd in een groot winkelcentrum aan het Koningin Julianaplein te Voorburg, met diverse landelijke ketens, supermarkten enz. Er zitten diverse scholen in de nabije omgeving, tevens grote kantoren en bedrijfspanden, zeer goede (gratis) parkeergelegenheid pal voor de deur. Buiten de huidige exploitatie als Amerikaans - Italiaans afhaal,- en bezorgrestaurant, is de locatie ook geschikt voor andere horeca doeleinden.
Indeling:
- Entree, aan een overdekte wandelpromenade
- Restaurant gedeelte met ca. 10 zitplaatsen
- Zeer ruime open keuken
- Pizza bezorggedeelte
- Spoelkeuken + magazijn
- Kelder stahoogte, met opslagruimte + kantoor
- Achteruitgang voor de bezorgers/bevoorrading
Het bezorgrestaurant heeft 3 elektrische bezorgfietsen in eigendom, het bedrijf heeft 2 bezorgbrommers, deze worden gehuurd.
Verplichtingen:
Vrij van personele verplichtingen, lease/huur verplichtingen tot 11 februari 2021 voor de twee bezorgbrommers.
De servicekosten bedragen € 2.280,- per jaar, voor schoonmaak van de wandelpromenade e.d. + bijdrage winkeliersvereniging, door de winkeliersvereniging worden regelmatig activiteiten georganiseerd.
Overnamesom voor goodwill en inventaris: € 89.500,-

Google Maps statische kaart