Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30868

Steenworp-ID
30868
Op de markt sinds
Straat
Binckhorstlaan
Nummer
133
Naam object / bouwdeel
Casco horecapand
Postcode
2516BA
Stadsdeel
Laak (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Horeca (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
0 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bedrijventerrein
Binckhorst (Den Haag)
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Totaalprijs
€ 36.000 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
TiHM Horecamakelaardij
mail: info@tihm.nl
tel: 010-5221426
Opmerkingen

Casco horecapand, behorende bij het Teleport hotel. Overname is inclusief inventaris, er is echter geen overnamesom. Wél moet het concept passen bij de uitstraling en het concept van het hotel. Onderdeel van de overnameprocedure is dan ook het overleggen van een ondernemingsplan waarin het concept toegelicht wordt.
Voor de deur is de mogelijkheid voor een terras. Op het dak van de achtergelegen parkeergarage mag echter - onder voorbehoud van vergunning - ook nog een buitenexploitatie gerealiseerd worden! Denk aan een stadstrand, opstellen foodtrucks of andere buitenactiviteiten.
Entree van het restaurant via de entree van het hotel. Er is een eetgedeelte met grote raampartijen, een ruime bar en een grote keuken met kookgedeelte, spoelkeuken, aparte ruimte voor koelingen en een berging. Toiletten zijn in de foyer van het hotel, buiten het restaurant.
Het hotel heeft 80 kamers voor gasten van buitenaf en 100 studentenappartementen. Thema van het hotel is ‘street art’, er is veel groen, inrichting is jong en open. Het hotel zit bijna altijd vol, voor de studentenwoningen is een wachtlijst.

Google Maps statische kaart