Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30884

Steenworp-ID
30884
Op de markt sinds
Straat
Passage
Nummer
23
Postcode
2511AB
Stadsdeel
Centrum (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Detailhandel (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
84 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Winkelcentrum
Den Haag Centrum (Den Haag)
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 357 per jaar
Totaalprijs
€ 30.000 per jaar
Servicekosten per m²
€ 18 per jaar
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Local Joe
mail: info@localjoe.nl
tel: 085-3033485
Opmerkingen

De winkelruimte is gelegen in de Passage, onderdeel van het Haagse kernwinkelgebied. Direct om de hoek is het Spuistraat gelegen. Het is een omgeving voor winkelen, maar ook voor horeca. Er bevinden zich diverse lokale, regionale en nationale detaillisten. De beschikbare winkelruimte is gelegen tussen DOK – Home of Cooking en Van Lier. Frontbreedte 3 meter, welstandsklasse A 1.
Indeling:
Begane grond: 23 m²
Kelderruimte: 39 m²
1e verdieping: 22 m²
Oplevering: de winkelruimte wordt casco verhuurd, doch door vertrekkend huurder zijn diverse voorzieningen in het gehuurde aangebracht. Onderhoud en/of vervanging van deze zaken zijn voor rekening van huurder.
Voorschot servicekosten € 1.500,- per jaar met jaarlijkse nacalculatie en verrekening. Daarnaast dient huurder voor eigen rekening en risico overeenkomsten te sluiten met de desbetreffende (nuts)bedrijven.
Bijdrage winkeliersvereniging: € 540,- per jaar.
Kortere huurtermijnen zijn bespreekbaar.

Brochures
Google Maps statische kaart