Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30897

Steenworp-ID
30897
Op de markt sinds
Straat
Middelwaard
Nummer
24
Postcode
2716CW
Vestigingsplaats
Zoetermeer

of

Detailhandel (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
68 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 265 per jaar
Totaalprijs
€ 18.000 per jaar
Servicekosten per m²
€ 19 per jaar
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Local Joe
mail: info@localjoe.nl
tel: 085-3033485
Opmerkingen

Deze winkelruimte is gelegen in Winkelcentrum Meerzicht. De winkelruimte is gelegen tegenover de entree van Jumbo en naast Etos. Frontbreedte 4 meter, welstandsklasse C 2.
De winkelruimte wordt casco verhuurd, oplevering zal echter plaatsvinden in de staat van dat moment. Onderhoud en/of vervanging van in het gehuurde aanwezig zaken en voorzieningen komt voor rekening en risico van huurder.
Voorschot service- en stookkosten: € 1.258,-per jaar. Huurder dient voor eigen rekening en risico met de desbetreffende (nuts)bedrijven overeenkomsten te sluiten voor water en elektra.
Bijdrage winkeliersvereniging: € 1.365,- per jaar.

Google Maps statische kaart